blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG brucelee1991
ČLÁNKY
DISKUSIE
7
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
BruceLee1991



Zázraky sa dejú aj na Sectore
pridal BruceLee1991 9.5. 2018 o 15:33



Blog na Sectore vydávame pravidelne už niekoľko rokov. Teraz však nastal čas, kedy sme premýšľali, že či je správne alebo nesprávne sa tu podeliť s niečim pre nás veľmi výnimočným a osobným. Avšak povedali sme si, že keby nebolo Sectoru, trolovania a hier, neboli by sme tam, kde sme dnes.

Sector je pre mnohých iba virtuálne miesto stvorené na hádky o hrách, ale nie je tomu iba tak. Vďaka tejto stránke sa v roku 2010 začali rodiť reálne kamarátstva, ktoré pretrvávajú dodnes. Nielen na internete, ale v skutočnom živote.

V uvedenom období sa práve tu začala éra „Bohov Olympu“. Bruce a Kira započali niečo čo nikto z nich nepredpokladal. Písaním blogov a miestnym trolovaním získali neprajníkov, ale zároveň sa k nim pridávali ľudia, ktorí prijali ich humor, ktorí sa na nič nehrali a bez ktorých by nikdy nevzniklo to, čo máme dnes. Užívatelia Kira, BruceLee1991, Denres, Paces, Kitty, Dragonfly, Roné, Ratchet, HaganenoEward, Danted, Sir Drako, ProgramAlice a ďalší vytvorili živú komunitu. Nie všetci sme mali možnosť stretnúť sa aj v skutočnom živote. Niekto postupom času z rôznych dôvodov odišiel, prestal komunikovať, ale aj napriek tomu mnohí ostali a práve pri nich nám osud nadelil šťastie v podobe pevných priateľstiev. Nám - Bruceovi a ProgramAlice priniesol osud ešte o čosi viac. Nikto to pred toľkými rokmi neočakával a už vôbec nie, že je možné stretnúť svoju životnú lásku na internete, ale stalo sa :) S radosťou sa chceme podeliť o pre nás takú významnú udalosť a to, že sme do toho vleteli po už niekoľkých rokoch spolunažívania ako sa patrí :)

Veľká vďaka patrí našim kamarátom – Kira, Ronka, Ratchetko,Sir Drako, Danted - ktorí nás priši podporiť a bez ktorých by nikdy nebolo to, čo je dnes. Všetkých Vás ľúbime a neskutočne si vážime, že ste tam boli s nami. (Edward, ty si síce prísť na metle ako Harry Potter z UK nemohol, ale tie vyslovené slová patria aj tebe :) Vďaka aj všetkým, ktorých ste nám práve Vy priviedli do života – úžasná Januška a najperfektnejší, najbláznivejší Malženičania-Veronika, Ľubo, Boba, Matej, Rudo, Vlado ♥ Kira a SirDrako, boli ste najlepší svedkovia akých sme mohli mať! Samozrejme vďaka aj Sectoru, že nezničil našu „troll“ komunitu na blogoch, viedlo to ako vidieť, predsa len k niečomu dobrému.

Ps: Denres a Dragonfly – nemyslite si, že sa budete schovávať večne, lebo my všetci si Vás nájdeme, vieme kde bývate a my nikdy nespíme O_O :D

 



Prístupov 11614
Kvalita článku
(100%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
4ELG - Sekiro Shadows die twice unboxing
[ 5.4.2019] (príspevkov 10)
4ELG God of War soška - unboxing - Secto...
[ 4.1.2019] (príspevkov 35)
4ELG
[ 4.11.2018] (príspevkov 3)
4ELG festival Rotenstein 2018
[ 19.7.2018] (príspevkov 0)
Zázraky sa dejú aj na Sectore
[ 9.5.2018] (príspevkov 158)
God of war unboxing kolektorskej edície ...
[ 23.4.2018] (príspevkov 2)
4everLoserGamers SK
[ 14.1.2018] (príspevkov 0)
4everLoserGamers - Resident Evil Real Ac...
[ 16.10.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers
[ 14.9.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers sk
[ 1.9.2017] (príspevkov 0)