blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mrrcgames
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom Blogu, ktorý venujem môjmu koníčku - tvorbe hier.
MrRiocool



Základné Informácie
pridal MrRiocool 29.6. 2022 o 11:55

         Dlho som premýšľal o čom bude moja hra. Aké zasadenie a príbeh bude mať, aké možnosti pre hráča, ako veľmi detajlná má byť a mnoho ďalšieho. Na veľa otázok ešte nemám jednoznačnú odpoveď, ale tu je pár informácii, ktorými som si istý:

- Žáner: akčné, fantasy, RPG
- Cieľová skupina: dospelí (M)
- Umelecký štýl: štylizovaný (nad týmto som premýšľal možno najdlhšie. Veľmi sa mi páči realistická     grafika, ale pre momentálne one man show je to takmer nemožné. Tak som dumal a                                  zistil som, že sa mi čoraz viac páči štylizovaný grafický štýl. Tak ak mi to vyjde, tak by                                    art  mohol vyzera podobne ako v Dragon Age II no v HQ.).

- Ďalšie info: hra sa bude odohrávať vo fantasy, stredovekom svete, kde už ako tradične žijú ľudia, elfovia, trpsalíci - a ďaľsí... Hráš si na začiatku hry bude môcť vybrať či bude hrať za mužskú alebo ženskú postavu a taktiež či bude chceiť hrať za bojovníka, tuláka alebo mága (klasický rpg štýl). Hráč bude ovplivňovať svojimi rozhodnutiami svojich spoločníkov, ostatné NPC a tiež niektoré udalosti vo svete. Spoločníci sa budú starať sami o seba "učiť sa" (podobne ako v Dragon's Dogma), a taktež hráčovi pomôžu s nepriateľmi (podobne ako vo Final Fantasy XV)  Vo svete bude fungovať kalendárny systém a nietoré eventy a iné udalosti sa stanú v konkrétny dátum hry. 

 

Zatiaľ je to všetko o mojich plánoch, uvidíme čo všetko bude reálne. Viem, že mi to bude trvať veľmi dlho, ale som ochtný to nevzdať a robiť na niečom čo ma baví. 

 

Práve pracujem na: - koncept arte do hry 

                                   - na chôdzi protagonistu



Prístupov 5414
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Základné Informácie
[ 29.6.2022] (príspevkov 0)
Úvod
[ 16.6.2022] (príspevkov 0)